Wij Bouwen aan een Digitaal Vangnet
/

Samen maken we de Digitale Wereld voor iedereen Toegankelijk

 

Samen Bouwen aan een Digitaal Vangnet.
Doe jij ook Mee?

Digitalisering raakt elk facet van onze samenleving en onze economie. Het verandert hoe wij met elkaar omgaan en hoe wij samenleven. Laten we zorgen dat digitalisering ons weerbaar maakt en bijdraagt aan herstel. Straks kunnen we niet meer zonder.

Hoe zorgen wij ervoor dat iedereen in de maatschappij mee kan blijven doen? Wij geloven in de kracht van samenwerken. De kracht in er echt voor iemand zijn.  Wij bieden laagdrempelige digitale ondersteuning voor iedereen. Zo kan iedereen digitaal (blijven) meedoen!


 Basis Infrastructuur
Wij faciliteren de uitvoering van het Digitaal Vangnet. Samen met partners, vrijwilligers, stagiaires en mensen in een werkervaringsplaats dragen wij actief bij aan een inclusieve digitale samenleving. Een samenleving waarin iedereen (digitaal) mee kan doen.


 Maatwerk Oplossing
We werken vraaggericht en bieden zo een maatwerk oplossing voor provincie / gemeente. Een Digitaal Vangnet voor digitale hulp dichtbij huis en waarbij de individuele hulpvrager centraal staat. Alle bestaande initiatieven worden meegenomen in het opzetten van het programma Digitaal in de Wijk. Iedereen met een digitale hulpvraag bieden we een maatgerichte oplossing. Een 1 op 1 oplossing afgestemd op iemands behoefte. Zo biedt een gemeente altijd digitale hulp dicht bij huis aan.   


Duurzaam Inzetbaar 
Samen maken we de Digitale Wereld voor iedereen Toegankelijk! Het Digitaal Vangnet wordt gedragen door vrijwilligers / actieve burgers en hierdoor is het concept duurzaam inzetbaar binnen een gemeente.

Slim Samenwerken
Cross disciplinair samenwerken voor een optimaal resultaat. Vanuit een groot netwerk met brede kennis, interesses en oog voor elkaars core business levert intrinsieke motivatie, reflectie en inspiratie op. Wij dragen met alle partners bij aan de grote impact van het Digitaal Vangnet. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn